Contact Us Now!


ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA SERTA SALAM 1 MALAYSIA,

Saya selaku Director Syarikat Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674 -P) ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menjengok salah satu blog Eylizar. Berpengalaman lebih daripada 15 tahun di dalam industri Perhotelan bertaraf 5 bintang di Langkawi ingin berkongsikan pengalaman saya bersama anda semua. Pihak kami menyediakan lebih daripada 20 buah Homestay dan Apartment disekitar Pekan kuah,berdekatan Langkawi Airport,Pantai Cenang dan di Taman Nilam. Perkhidmatan yang kami sediakan untuk anda adalah merangkumi penginapan,kereta sewa,island hopping,mangrove tour,berbagai pakej termasuk rombongan dengan harga yang murah dan berpatutan. 

Disamping itu juga kami juga mempunyai banyak penginanapan hingga lebih daripada 8 buah Apartment Murah di Sri lagenda apartment Pekan Kuah Langkawi. Apartment ini semuanya di lengkapi dengan swimming pool jadi memang best la kalau stay disini memandangkan lokasinya juga di Pekan Kuah dan berdektan dengan Jeti Feri Langkawi. Kami juga ada menyediakan Pakej kereta sewa pandu sendiri untuk berbagai jenis kereta ,van dan juga MPV serta Bas persiaran untuk Pakej rombongan ke Pulau Langkawi. Bak kata semua jenis perkhidmatan kami sediakan untuk anda semua. Kami juga adalah salah satu syarikat Travel Agent yang menguruskan homestay dan Apartment yang banyak di bawah Eylizar Holidays Sdn.Bhd (1078674-P).

Dapatkanlah Pakej Murah Langkawi bersama eylizar di Langkawi, murah,selesa dan berbaloi.

Untuk pertanyaan samaada untuk penginapan mahupun pakej-pakej lain bolehlah menghubungi kami terus atau emailkan kepada kami segera.

Call: 017-4256796 / 019-5640251


FOR BOOKING/INQUIRY PLEASE CLICK‼
👇👇
wasap.my/60174256796/eylizarholidays
👇👇
wasap.my/60195640251/eylizarholidays

p/s-(sila tinggalkan pesanan sms jika panggilan tidak dijawab, insyaallah kami akan meghubungi anda semula secepat mungkin)

email : langkawihomestay490@gmail.com

atau bolehlah melayari Main Website kami : Eylizar Homestay Langkawi


No comments:

Post a Comment