Thursday, April 28, 2016

Pakej Murah Percutian Sempena Hari Buruh Di Langkawi

Dapatkan Pakej Murah Percutian Sempena Hari Buruh Di Langkawi bersama Eylizar Homestay salah satu syarikat yang tidak asing lagi di Pulau Langkawi ini. Kami banyak menawarkan Pakej-Pakej Percutian untuk keluarga yang jauh lebih murah dan berbaloi dengan kemampuan anda. Pihak kami juga menyediakan pakej yang disertakan dengan kereta sewa dan van sewa pandu sendiri di Pulau Langkawi.


Pihak kami juga menawarkan konsep penginapan seperti Homestay, Apartment dan Kondominium lengkap dengan Kolam renang. Selain itu pihak kami juga menyediakan Pakej murah bagi Group Rombongan yang ke Langkawi antara pakej yang kami tawarkan seperti: Tiket Feri Kuala Perlis /Kuala Kedah Langkawi Return, Bas Persiaran selama di langkawi,Penginapan seperti Bilik Bajet Motel di sekitar Pekan Kuah, Homestay dan Apartment. 



Anda juga boleh melihat di Facebook kami >>> Eylizar Langkawi Homestay <<< kami di mana semua pelanggan kami yang telah memilih pakej kami di Pulau Langkawi. Jadi mengapa tunggu lagi buatlah tempahan segera sebelum terlambat.

Call : 017-4256796
Whatsapp: 019-5640251 Pn.Liza



No comments:

Post a Comment