Saturday, March 7, 2015

Homestay Murah Taman Intan Dekat Idaman Suri Kuah Langkawi

Dapatkan Homestay Murah Taman Intan Dekat Idaman Suri Kuah Langkawi bersama Eylizar Homestay pastinya salah satu daripada Pakej Travel Murah Eylizar untuk anda sekeluarga di Langkawi. Salah satu Syarikat yang tidak asing lagi di langkawi dengan menawarkan berbagai pakej murah termasuk homestay,apartment,kereta sewa,pakej rombongan beserta bas rombongan,island hopping dan mangrove tour dan bak kata semuanya ada disediakan khas untuk percutian anda disini.

Homestay Taman Intan ini dikenali dengan Teratak 7 dan ianya salah satu daripada homestay kepunyaan Eylizar sendiri. Beralamat di no.96 Lorong Intan 4, Taman Intan, 07000 Mukim Kuah Langkawi, Kedah Darulaman. 

Menyediakan 3 bilik tidur yang luas dan selesa serta di sediakan 2 unit penghawa dingin untuk bilik satu dan ketiga. Selain itu dapur memasak juga disediakan bagi keluarga dan penginap yang ingin memasak. 

Lokasinya strategik iaitu hanya 50 meter ke komplek membeli belah Idaman Suri, 400 meter kedai 7-eleven, 100 meter laundry/dobi, Komplek membeli belah Hj.Ismail Group atau HIG hanya 1.5KM. Banyak pilihan kedai makan disekitar homestay memandang ianya berada di dalam kawasan Pekan Kuah.

Untuk lebih detail hubungi kami segera:

(019-5640251 whatsapp- Pn.Liza)

Untuk lebih details semua homestay kami dan pakej yang kami tawarkan boleh klik link di bawah:


No comments:

Post a Comment