Tuesday, August 12, 2014

Pakej Homestay Langkawi 3 Bilik

Dapatkan Pakej Homestay Langkawi 3 Bilik tidur Eylizar di Taman Nilam beserta Kereta Sewa pandu sendiri yang sesuai. Ianya juga di lengkapi Aircon untuk 2 bilik, mesin basuh,dapur masak,astro,extra totto,kettle,rice cooker,dan bermacam lagi. Homestay Eylizar di Taman Nilam berdekatan dengan pekan Kuah dengan hanya jarak 5Km ke tempat membeli belah Idaman Suri. Selain itu juga ianya berdekatan juga dengan Taman Burung atau Wildlife Park yang hanya kira 500 meter daripada Taman Nilam.

Manakala tempat menraik lain pula yang berdekatan ialah Galeri Perdana di Kampung Kilim dengan jarak kira-kira 3-4 Km sahaja,Galeri Perdana adalah salah satu Muzium yang menempatkan barangan cenderamata yang di terima oleh Mantan Perdana Menteri kita iaitu Dr.Mahathir Mohamad. Bersebelahan dengan Galeri Perdana anda boleh pergi ke Jeti Pengkalan Kilim dimana jika anda ingin mengikuti Pakej Mangrove Tour Geopark melawat sekitar hutan paya bakau serta melawat gua batu kapur di antaranya adalah Gua Kelawar di mana banyak kelawar di dalamnya, Gua Buaya serta aktiviti memberi makan burung helang. Didalam pakej ini juga anda boleh dapati banyak restoran sangkar terapung di tengah sungai paya bakau dan mereka juga ada membela iakan-ikan laut di dalam sangkar untuk anda semua jadikan juadah makan tengahari anda.

Anda bolehlah klik link di bawah untuk melihat jenis homestay Eylizar di Taman Nilam dan ianya semua berdekatan satu sama lain:


Sila call/sms untuk pertanyaan dan tempahan:

0174256796 / 0194456796 Pn.Liza
Whatsapp: +60195640251

No comments:

Post a Comment