Thursday, August 7, 2014

Langkawi Homestay Package Murah (Cuti Sekolah)

Dapatkan Langkawi Homestay Package Murah (Cuti Sekolah) bersama Eylizar dengan kadar harga yang berbaloi dan mampu untuk percutian keluarga anda semua di Langkawi. Kami menawarkan berbagai jenis package yang sesuai untuk anda pilih di antaranya seperti Homestay 3 bilik tidur dan 2 bilik air, 4 bilik tidur dan 2 bilik air, 3 bilik tidur dan 3 bilik air, 5 bilik tidur serta 5 bilik air yang menjanjikan keselesaan serta murah di Pulau Langkawi.


Untu melihat pakej yang kami tawarkan bolehlah klik link : PACKAGE EYLIZAR


Kami menyediakan berbagai jenis package untuk anda semua pilih diantaranya ialah seperti Homestay,Apartment with swimming pool,chalet with swimming pool,Homestay ala Banglo,Guest House,Bilik bajet Motel,Package rombongan sekolah ke langkawi,pakej island hopping melawat pulau-pulau,package mangrove tour melawat gua kelawar,gua buaya,sangkar ikan dan juga makan di atas sangkar ikan,kereta sewa pandu sendiri pelbagai jenis di Jeti Feri dan juga di Langkawi Airport,Package Bas persiaran yang termurah di langkawi,serta mengaturkan Tiket Feri untuk package rombongan. Boleh di katakan kami menyediakan berbagai package untuk anda semua dapatan di sini.

Lokasi kesemua penginapan kami juga adalah strategik diantaranya di tengah Pekan Kuah,Pantai cenang,Taman Nilam,Langkawi Airport Padang Matsirat,Ulu Melaka,Taman Sentosa,Taman Cenderawasih,Pekan Rabu.

Lokasi yang kami sebutkan tadi adalah diantara lokasi Langkawi homestay yang menjadi tarikan pelanggan kami bercuti di Langkawi.

Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut:

0174256796 / 0194456796 Pn.Liza

No comments:

Post a Comment