Saturday, April 12, 2014

3H2M Pakej Rombongan Pelajar Dari Melaka Bersama Eylizar di LangkawiSelamat datang di ucapkan buat pelajar-pelajar serta guru-guru daripada sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Alauddin, Tanah Merah, Melaka kerana telah menyertai Pakej Rombongan bersama Eylizar Homestay dan menginap di 6 unit homestay di Taman Nilam Langkawi untuk 3H2M. Sebanyak 2 buah bas persiaran di sediakan oleh pihak Eylizar untuk mereka.

Pihak kami juga ada menyediakan pakej makan malam dan juga sarapan pagi untuk mereka selama berada bersama pihak kami. Homestay yang disediakan amatlah memudahkan mereka terutamanya pelajar kerana ianya berdekatan dengan satu sama lain serta kedai runcit yang berdekatan dengan homestay.

Jadi jika ada diantara guru-guru daripada sekolah-sekolah ataupun keluarga yang besar inginkan homestay yang banyak berdekatan satu sama lain, pilihlah Eylizar kerana pihak kami adalah salah satu syarikat yang mempunyai banyak homestay di satu kawasan hingga boleh memuatkan 400-500 orang untuk satu-satu masa...yang penting kena booking awal so senang la kita nak mengaturkannya.

Sila call/sms kami untuk pertanyaan lanjut bagi Pakej Rombongan Pelajar di Langkawi.

017-4256796 Pn.liza