Friday, November 29, 2013

Homestay Murah Sekitar Pulau Langkawi Malaysia

Anda tercari-cari dimana nak cari Homestay Murah di sekitar Pulau Langkawi Malaysia? Tak susah sekarang kerana anda boleh dapatkan dengan hanya melalui online sahaja. Dulu mungkin nak cari homestay payah la sikit tapi sekarang ni dunia pun dah moden ..so senang la sikit.

Jadi disini saya just nak bagi tahu bahawa Eylizar Homestay Langkawi @ Eylizar Enterprise ni mempunyai homestay yang berada di sekitar pulau langkawi ni. Jadi seperti contohnya di Langkawi Airport, Taman Sentosa, Ulu Melaka, Taman Nilam dan juga di kawsan pekan kuah.

So anda semua bolehlah lihat website saya dulu senarai homestay dan juga apartment ataupun rest house dan berbincang atau dengan call/sms (017-4256796  pn.liza) pihak kami terus untuk berbincang.

Kalau dah berkenan dihati dan homestay tu pun kosong bolehlah buat tempahan terus..tak susahkan...

Jadi kalau nak cari homestay di Langkawi ni...search kat google...taip jer :
HOMESTAY MURAH DI LANGKAWI
HOMESTAY DI LANGKAWI
HOMESTAY SEKITAR PEKAN KUAH LANGKAWI
HOMESTAY DI TAMAN NILAM LANGKAWI
HOMESTAY TERBAIK DI LANGKAWI


Bak kata tu apa2 pun boleh   Kalau taip HOMESTAY LANGKAWI ATAU LANGKAWI HOMESTAY

keyword ni tak specific boleh gunakan lebih specific..macam location..contohnya pekan kuah, murah,3 bilik,4 bilik, homestay untuk muslim, dan berbagai lagi...

ok anyway..apapun pilihan di tangan anda...Kalau anda rasa Eylizar terbaik..then book terus dengan kami kerana kami salah satu syarikat yang mempunyai semua jenis pakej antaranya :

tiket cable car online,tiket underwater world,kereta sewa,island hopping,mangrove tour,pulau payar dan snorkeling serta bermacam lagi bak kata..booking homestay dan booking sekali yang lainnya..jadi senang tak payah pikir..kami yang akan mengaturkan percutian untuk anda sekeluarga...

Ok hingga berjumpa di Langkawi....

Pakej Murah Snorkeling Di Pulau Payar Marine Park Langkawi

Sertailah Pakej Murah Snorkeling Di Pulau Payar Marine Park  Langkawi bersama Eylizar Homestay Langkawi. Pihak kami menyediakan pakej ini hanya untuk anda yang inginkan aktiviti semasa berada disini. Berikut saya nyatakan harga untuk pakej ini.


DEWASA : RM 150
KANAK-KANAK  : RM120
(Kanak2 bawah 3thn) -FREE







# pakej ini juga termasuk :

  • free pick up di seluruh Pulau Langkawi
  • Makanan tengahari disediakan
  • peralatan snorkeling di sediakan

Pakej ini adalah satu hari pakej dimana kami akan pick up anda pada pukul 9.30pagi dan hantar pada pukul 4 petang. Pulau payar juga adalah Taman Laut Langkawi airnya yang jernih pasti menarik untuk aktiviti snorkeling ini.

Ianya terletak di tengah-tengah di antara Pulau Langkawi dan juga Pulau Pinang. Jika anda ingin membuat tempahan pakej ini ...anda hendaklah membuat tempahan sekurang-kuranganya sehari sebelum anda pergi.

Sertakan juga:
-Nama penuh seperti dalam Kad pengenalan
-Nombor IC atau kad pengenalan anda

Semua yang mengikuti pakej ini wajib memberikan detail ini kerana ianya adalah untuk keselamatan dan ianya juga di pantau oleh Jabatan Laut Malaysia.

Sila call/sms kami untuk tempahan :
017-4256796  Pn.Liza
atau email kami : langkawihomestay490@gmail.com

untuk lebih lanjut boleh layari website kami : Eylizar Homestay Langkawi


Wednesday, November 27, 2013

EYLIZAR HOMESTAY LANGKAWI TAMAN NILAM


Selamat bersua kembali, seperti yang anda tahu Eylizar homestay adalah satu syarikat yang beroperasi di Taman Nilam Langkawi. Boleh di katakan semua property Eylizar Homestay adalah di Taman Nilam. Eylizar mempunyai kebih kurang 10-15 buah homestay disini dimana rata-ratanya di bawah kelolaan Eylizar Homestay dan juga Eylizar sendiri.

Kami mempunyai 10 buah homestay yang berdekatan satu sama iaitu di dalam satu lorong yang sama . Jenis rumah yang ada di sini adalah dari jenis Teres SEMI D type A dan ada juga daripada jenis teres Type C dan ianya adalah salah satu pilihan group atau rombongan besar membuat tempahan bersama kami. Jadi jika anda semua inginkan Pakej homestay murah untuk group rombongan bolehlah menghubungi pihak kami. Kami juga menyediakan pakej sarapan pagi, makan tengahari, makan malam dan juga special request BBQ.

Untuk makluman anda Taman Nilam terletak berdekatan Taman Burung Langkawi atau Bird Paradise dengan hanya 5 minit sahaja perjalanan manakala pekan kuah iaitu pusat Bandar Langkawi hanya 10 minit sahaja. Jadi buatlah pilihan diantara Teratak-teratak yang disediakan oleh Eylizar Homestay Langkawi untuk pilihan package percutian keluarga  yang murah dan paling budget di Pulau Langkawi Malaysia. Di samping itu juga kami menyediakan pakej kereta sewa langkawi untuk di lengkapkan dengan pakej homestay kami.

Sila Call/sms kami untuk pertanyaan dan tempahan:


0174256796  Pn.Liza

layari website kami untuk lebih detail : Eylizar Homestay Langkawi




Tuesday, November 26, 2013

Homestay Family Pekan Kuah Langkawi

Salam Sejahtera semua,

Sekarang musim cuti sekolah jadi banyak la tempahan dan call kami terima hari-hari. Kepada sesiapa yang nak buat tempahan bolehlah terus menghubungi pihak kami. Kami menyediakan Homestay untuk family dan lokasinya di Pekan Kuah Langkawi dan juga di Taman Nilam Langkawi berdekatan Pekan Kuah.

Homestay yang kami sediakan untuk anda semua ni Homestay 3 bilik dan 2 bilik air..ianya amat selesa dan paling bajet untuk family homestay. Jadi kepada sesiapa yang ingin bercuti di langkawi dan mempunyai ramai bilangan ahli keluarga maka elok benarlah cari kami Eylizar Homestay untuk menempah homestay family ni.

Kalau anda ada 15 orang adalah lebih baik cik sewa homestay atau apartment kerana ia sememangnya amat budget.

Jadi duit yang anda save tu bolehlah digunakan untuk bershopping di Langkawi ni...ada juga pertanyaan yang saya terima diantaranya:

-Mana nak cari Kain batik dan kain pelikat murah-murah?
Jawapannya adalah di Hj.Ismail Group dan juga kedai Ram's di pekan kuah langkawi.

-Kami datang nak shopping pinggan mangkuk, sudu, garpu, tuala...di mana kedai murah yer?
Jawapannya di Hj.Ismail Group dan juga kedai Ram's, dan Idaman Suri di pekan kuah.

-Eylizar homestay ada facebook atau twitter ke?
Jawabnya - sememangnya ada
Facebook- https://www.facebook.com/EylizarHomestay
Twitter -https://twitter.com/Eylizar

-Apa nama website Eylizar Homestay ni...?
http://langkawihomestays.com/

Jadi kepada semua rakyat Malaysia yang nak booking homestay yang budget/bajet, murah atau paling murah iaitu HOMESTAY FAMILY semestinya dengan Eylizar Homestay Langkawi.
So far RANKING Negeri atau negara yang banyak membuat tempahan dengan Eylizar adalah:
1- JOHOR BAHARU
2- KUALA LUMPUR
3- PUTRAJAYA
4- SELANGOR
5- PULAU PINANG
6- MELAKA
7- NEGERI SEMBILAN
8- KELANTAN
9- TERENGGANU
10-PERAK
11-KEDAH
12-PERLIS
13-SINGAPORE
14-ITALY
15-THAILAND


Jadi itulah ranking yang kami terima sekarang...dah ternyata negeri Johor Darul Takzim adalah salah satu negeri yang banyak membuat tempahan dengan Eylizar Homestay jadi pihak kami mengucapkan berbanyak terima kasih kepada penduduk negeri Johor dan juga penduduk di negeri lainnya yang membuat tempahan bersama kami...mungkin tahun depan 2014 banyak lagi customer kami di negeri2 lain....yang akan mengatasi tempahan negri Johor Darul Takzim. Insyaallah...tq









Monday, November 4, 2013

Di Manakah Homestay Langkawi Untuk Pakej Rombongan?

Eylizar Homestay Langkawi adalah salah satu syarikat yang mempunyai banyak homestay dan menyediakan pakej rombongan di satu kawasan yang berdekatan di Taman Nilam Langkawi. Pihak kami mempunyai lebih daripada 10 buah homestay yang berdekatan satu sama lain dan amat sesuai untuk group anda.

Pihak kami juga telah banyak menerima group rombongan sebelum ini dan diantara pakej yang kami sediakan adalah seperti sarapan pagi, makan tengahari, makan malam dan pakej BBQ. Jadi kepada syarikat-syarikat, sekolah-sekolah dan juga pihak swasta yang ingin membuat tempahan bolehlah menghubungi pihak kami seawal yang mungkin untuk melancarkan proses booking. Selain itu kami juga mengaturkan pakej island hopping dan mangrove tour di sini.

Homestay atau penginapan yang kami tawarkan adalah lengkap dan amat selesa selain pihak kami juga yang berada di kawasan tersebut iaitu di Taman Nilam dan amat mudah untuk pihak anda berurusan dengan pihak kami.


Untuk melihat jenis homestay yang kami tawarkan kepada group anda sila klik -  SINI -

Pihak kami juga mempunyai 6 unit apartment di Sri Lagenda Pekan kuah sesuai juga untuk group yang besar.

Sila call/sms untuk pertanyaan dan temapahan:
017-4256796  Pn.Liza

Sunday, November 3, 2013

Mencari Homestay Dan Apartment Murah Di Pekan Kuah Langkawi?

Jika anda sedang mencari penginapan murah seperti homestay dan apartment di Pekan Kuah Langkawi jawapannya adalah bersama Eylizar Homestay. Sebuah Syarikat yang membekalkan penginapan murah yang tak asing lagi di Bumi Langkawi ini. Pihak Eylizar Homestay menyediakan lebih daripada 15 buah homestay dan 6 unit apartment untuk anda pilih dalam program percutian anda semua.

Pihak kami juga mempunyai lebih kurang 10 buah homestay yang berdekatan Pekan Kuah iaitu di Taman Nilam Langkawi hanya 8 KM daripada Pekan Kuah. Homestay kami di Taman Nilam juga amat sesuai untuk pakej rombongan yang besar melibatkan Jabatan-Jabatan dan juga kanak-kanak sekolah. Pakej kami adalah seperti menyediakan sarapan pagi, makan tengahari, makan malam dan juga pakej BBQ hanya untuk 30 orang keatas.

Mengapa anda harus memilih penginapan di Pekan Kuah?

Jika anda memilih pekan kuah ianya amat mudah untuk anda membeli belah serta mendapatkan pilihan gerai-gerai makanan dan restaurant yang jauh lebih murah berbanding tempat lain.

Jadi mengapa perlu tunggu lagi segeralah membuat tempahan dengan melihat segala jenis penginapan yang disediakan oleh pihak kami.

anda boleh lihat di website kami untuk lebih detail : Eylizar Homestay Langkawi




Homestay Langkawi 4 Bilik berdekatan Pantai Cenang

Salam Hormat kepada semua Warga Malaysia,

Pihak Eylizar Homestay ada menyediakan Homestay 4 bilik berdekatan Pantai Cenang dengan hanya 5 minit sahaja perjalanan.

Homestay yang dibekalkan juga amat besar sesuai dengan keluarga yang besar, rumah seakan banglo pastinya menjanjikan keselesaan kepada anda semua. Lokasi homestay adalah di Kampung Bohor Tempoyak Langkawi.










Inilah gambarnya dan jika anda ingin tahu lebih lanjut bolehlah lihat di TERATAK 9

atau boleh call/sms kami terus untuk pertanyaan dan tempahan.

017-4256796  Pn.Liza