Sunday, December 22, 2013

Pakej Murah Bercuti Ke Langkawi


Dapatkan Pakej Murah Bercuti Ke Langkawi bersama Eylizar Homestay, merangkumi penyediaan Homestay,Apartment,kereta sewa,Pakej Island Hopping dan Mangrove Tour. Kami adalah satu syarikat yang bergiat maju di Langkawi yang menyediakan penginapan murah untuk semua pakej yang di senaraikan diatas. Tiada melibatkan mana-mana agensi sebagai orang tengah untuk membuat tempahan dan harganya jauh lebih murah dengan membuat tempahan online terus kepada pihak kami.

Kami mempunyai lebih daripada 20 buah homestay dan 8 buah apartment untuk di pilih dan ianya menjadikan kami adalah syarikat yang mempunyai banyak penginapan ala homestay. Mempunyai juga lebih 8 buah homestay yang berdekatan dan ianya amat sesuai untuk group yang besar bercuti di langkawi. Selain itu juga Apartment lengkap swimming pool, ianya juga amat sesuai kerana kedudukan 8 buah apartment di kawasan yang sama dan sesuai juga untuk group rombongan menempahnya.

Trend sudah berubah ..kalau dulu banyak pelancong menempah bilik, motel dan shalet, tetapi boleh dikatakan sekarang ini pelancong lebih memilih penginapan ala homestay sebagai pilihan penginapan kerana ianya jauh lebih murah berbanding menginap di hotel dan shalet. Jikalau anda mahukan Pakej Murah Bercuti Ke Langkawi maka hubungilah pihak Eylizar Homestay pastinya Murah dan di yakini oleh semua pelanggan Eylizar yang bercuti ke Pulau Langkawi.

10 Tips untuk mendapatkan Pakej Murah Bercuti Ke Langkawi:
1- Membuat carian di dalam engine carian Google,Yahoo,Bing,Mozilla
2-Pastikan ianya sebuah syarikat yang berdaftar bagi mengelakkan penipuan.
3-Tidak menggunakan mana-mana orang tengah.
4-Melihat feedback yang diberikan oleh customer serta komen (bukannya komen yang di buat sendiri untuk meraih populariti)
5-Membuat panggilan terus kepada pemilik blog atau website atau meninggalkan komen anda.
6-Syarikat tersebut menyediakan semua pakej murah termasuk (homestay,apartment,kereta sewa,island hopping,mangrove tour,tiket kabel car dan underwaterworld dan bermacam-macam lagi).
7-Pastikan kereta sewa yang sediakan berdaftar.
8-Lokasi penginapan yang sesuai.
9-Memastikan setiap penginapan seperti homestay lengkap segala kemudahan yang di tawarkan.
10-Boleh memuatkan untuk jumlah keluarga anda.

Kemudahan yang Eylizar Homestay sediakan: 
1-Homestay,Apartment,Rest House,kereta sewa pandu sendiri berlesen,island hopping,mangrove tour,tiket kabel car,tiket underwater world,snorkeling di Pulau payar Marine Park,pemandu pelancong,bas persiaran untuk pakej rombongan, Homestay untuk pakej rombongan daripada 20 orang sehingga ke 100 orang serta Pakej memancing di Kelong dan banyak lagi.

Bak kata sebut sahaja Insyaallah pihak kami akan ikhtiarkannya untuk anda dan keluarga anda. Untuk lebih details sila layari website utama kami : Eylizar Homestay Langkawi