Monday, December 2, 2013

Memerlukan Pemandu @ Driver Ketika Bercuti Di Pulau Langkawi Malaysia?

Banyak sangat pertanyaan dan permintaan daripada pihak anda yang memerlukan pemandu @ Driver ketika bercuti di Pulau Langkawi Malaysia. Jadi pihak kami pun dengan rasminya telah menyediakan perkhidmatan Pemandu @ Driver ini untuk anda membuat tempahan hanya bersama Eylizar Homestay.

Rata-rata yang bertanya ini adalah wanita, ini kerana mereka tida tahu memandu dan takut memandu di sekitar pulau langkawi ni..lebih-lebih lagi cuti sekolah kerana banyak sangat kenderaan di Pulau Langkawi. Jadi jika anda memerlukan pemandu..bolehlah membuat tempahan bersama pihak kami dengan segera kerana buat masa ini pemandu adalah limited sahaja...so sapa cepat dia dapatlah...

Pakej ini terbuka untuk sesiapa pun samaada wanita atau pun lelaki ..tak kisahlah. Bolehlah buat booking dengan kami. Kepada Boss-boss yang memerlukan driver atau pemandu di Langkawi ni boleh hubungi saya...kereta-kereta mewah pun ada saya sediakan. Mana tahu jika anda ada seminar ataupun conference disini.
Untuk VIP yang memrlukan driver ..sila hubungi pihak kami untuk berbincang tentang harganya kerana ianya agak detail dan terperinci tentang programnya.

Penjelasan secara detailnya adalah seperti berikut:

Upah Pemandu: RM180 untuk sehari.
-Pemandu ini akan membawa anda keluar kesekitar tempat-tempat menarik di pulau langkawi.

Kereta sewa : Samaada anda telah menyewa kereta atau ingin pihak kami mencari kereta sewa yang sesuai untuk anda boleh juga diaturkan. Jadi maksudnya pemandu (Driver) itu akan membawa anda dengan kereta yang telah anda sewa.

Mudah kan?

Tujuan kami adalah untuk memberikan kesenangan kepada pihak anda semasa di Pulau Langkawi ni. Jadi jika anda kurang jelas atau nak tahu lebih lanjut bolehlah menghubungi pihak kami.

017-4256796  Pn.Liza
Email kami : langkawihomestay490@gmail.com

No comments:

Post a Comment