Wednesday, December 18, 2013

Mana Nak Cari Homestay di Pantai cenang?

Mana Nak Cari Homestay di Pantai cenang? itulah persoalan yang selalu di terima oleh pihak kami, rata-rata pengunjung inginkan homestay di Pantai Cenang. Pihak Eylizar Homestay mempunyai 2 unit homestay berdekatan Pantai Cenang dengan hanya 5 minit sahaja perjalanan.

Homestay di bawah kelolaan kami ini terletak di Kampung Bohor Tempoyak hanya 5 minit sahaja ke Pantai Cenang dan ianya juga salah satu homestay yang menjadi famous dikalangan pengunjung. Kami mempunyai Homestay iaitu Teratak 9, ianya adalah sebuah rumah ala banglo dan mempunyai 4 bilik serta ruang yag luas hingga boleh memuatkan hingga 20 oranguntuk satu-satu masa.  

Satu lagi homestay kami iatu Teratak 14 juga berada di kawasan yang sama tetapi homestay ini agak kecil berbanding Teratak 9. Homestay Teratak 14 ini hanya mempunyai 2 bilik dan terletak berhadapan Teratak 9 dengan jarak 30 kaki sahaja. Banyak group rombongan yang membuat tempahan menyewa kedua-dua buah homestay ini dengan kapasiti hingga 40 orang. ianya juga adalah salah satu daripada homestay bajet di Langkawi yang berada di Pantai Cenang. Jadi jika anda ingin mencari homestay di Pantai cenang bolehlah menghubungi pihak kami dahulu memandangkan homestay ini amat digemari oleh semua customer Eylizar.

Sila call/sms : 017-4256796  Pn.Liza

Lihatlah lokasi kedua-dua Teratak ini di bawah lokasi bertanda (E dan F):