Friday, December 6, 2013

Eylizar Langkawi Homestay Airport Padang Matsirat

Untuk pengetahuan anda semua Eylizar mempunyai sebuah penginapan budget Langkawi Homestay Airport di kawasan Padang Matsirat. Homestay ini memang betul-betul dekat dengan Airport Langkawi hinggakan boleh berjalan kaki sahaja. Jadi Homestay ini amat sesuai untuk anda yang datang ke pulau langkawi menggunakan kapal terbang. Lokasi homestay ini juga berdekatan dengan roundabout padang Matsirat. Jarak ke Kampung beras terbakar juga dekat sekali dengan jaraknya cuma 5 minit sahaja. Pekan Padang Matsirat adalah salah satu pekan yang sibuk juga, banyak kedai-kedai makan yang di buka hingga lewat malam sambil tu bolehlah anda membeli cenderahati atau pun kain batik,pelekat ataupun minyak gamat di Pekan Beras Terbakar.

Manakala daripada homestay ke Pantai Cenang pula hanya memakan masa hanya 10 minit sahaja..jadi kalau anda nak mandi pantai tu boleh la..drive jer ke Pantai Cenang terus. Satu lagi tempat best untuk anda pegi ialah pantai hujung airport dimana anda boleh lihat salah satu post saya yang meletop di google top page ialah Tempat Makan Best Di Langkawi disini terletaknya Kedai Laksa Power...anda kena test ni...sambil tu boleh tengok sunset..puhhh best punya...sapa2 tengok sunset...pastinya mengimbau kenangan silam...sambil makan boleh kena angin laut anak2 pun boleh main kat pantai tu...Jadi jikalau anda nak rasa pengalaman stay di Langkawi Airport homestay padang matsirat ni bolehlah call kami untuk tempahan...






Homestay Langkawi Airport ini mempunyai 3 bilik tidur dan 3 bilik air..serta ianya dilengkapi 2 unit air con untuk 2 unit biliknya. Alatan lain yang disediakan adalah seperti semua homestay Eylizar.

Untuk melihat lebih lanjut tentang semua homestay eylizar bolehlah tengok di bawah

Call/sms untuk tempahan : 0174256796  Pn.Liza
email: langkawihomestay490@gmail.com