Sunday, November 3, 2013

Mencari Homestay Dan Apartment Murah Di Pekan Kuah Langkawi?

Jika anda sedang mencari penginapan murah seperti homestay dan apartment di Pekan Kuah Langkawi jawapannya adalah bersama Eylizar Homestay. Sebuah Syarikat yang membekalkan penginapan murah yang tak asing lagi di Bumi Langkawi ini. Pihak Eylizar Homestay menyediakan lebih daripada 15 buah homestay dan 6 unit apartment untuk anda pilih dalam program percutian anda semua.

Pihak kami juga mempunyai lebih kurang 10 buah homestay yang berdekatan Pekan Kuah iaitu di Taman Nilam Langkawi hanya 8 KM daripada Pekan Kuah. Homestay kami di Taman Nilam juga amat sesuai untuk pakej rombongan yang besar melibatkan Jabatan-Jabatan dan juga kanak-kanak sekolah. Pakej kami adalah seperti menyediakan sarapan pagi, makan tengahari, makan malam dan juga pakej BBQ hanya untuk 30 orang keatas.

Mengapa anda harus memilih penginapan di Pekan Kuah?

Jika anda memilih pekan kuah ianya amat mudah untuk anda membeli belah serta mendapatkan pilihan gerai-gerai makanan dan restaurant yang jauh lebih murah berbanding tempat lain.

Jadi mengapa perlu tunggu lagi segeralah membuat tempahan dengan melihat segala jenis penginapan yang disediakan oleh pihak kami.

anda boleh lihat di website kami untuk lebih detail : Eylizar Homestay Langkawi
No comments:

Post a Comment