Wednesday, November 27, 2013

EYLIZAR HOMESTAY LANGKAWI TAMAN NILAM


Selamat bersua kembali, seperti yang anda tahu Eylizar homestay adalah satu syarikat yang beroperasi di Taman Nilam Langkawi. Boleh di katakan semua property Eylizar Homestay adalah di Taman Nilam. Eylizar mempunyai kebih kurang 10-15 buah homestay disini dimana rata-ratanya di bawah kelolaan Eylizar Homestay dan juga Eylizar sendiri.

Kami mempunyai 10 buah homestay yang berdekatan satu sama iaitu di dalam satu lorong yang sama . Jenis rumah yang ada di sini adalah dari jenis Teres SEMI D type A dan ada juga daripada jenis teres Type C dan ianya adalah salah satu pilihan group atau rombongan besar membuat tempahan bersama kami. Jadi jika anda semua inginkan Pakej homestay murah untuk group rombongan bolehlah menghubungi pihak kami. Kami juga menyediakan pakej sarapan pagi, makan tengahari, makan malam dan juga special request BBQ.

Untuk makluman anda Taman Nilam terletak berdekatan Taman Burung Langkawi atau Bird Paradise dengan hanya 5 minit sahaja perjalanan manakala pekan kuah iaitu pusat Bandar Langkawi hanya 10 minit sahaja. Jadi buatlah pilihan diantara Teratak-teratak yang disediakan oleh Eylizar Homestay Langkawi untuk pilihan package percutian keluarga  yang murah dan paling budget di Pulau Langkawi Malaysia. Di samping itu juga kami menyediakan pakej kereta sewa langkawi untuk di lengkapkan dengan pakej homestay kami.

Sila Call/sms kami untuk pertanyaan dan tempahan:


0174256796  Pn.Liza

layari website kami untuk lebih detail : Eylizar Homestay Langkawi